Asics Court FF 2 Clay

Asics Court FF 2 Clay
Méret
49 990 Ft
Részletek
Növeld a teljesítményedet a salakpályán az ASICS férfi COURT FF™ Clay teniszcipőjével, amelyet olyan teljes körű technikai jellemzőkkel láttunk el, hogy segítségükkel képes legyen minden egyes labdáért elugrani és rámozdulni.
A cipő FLYTEFOAM™ középtalpának rugalmasságának a segítségével lendületbe hozza a futását – ez egy olyan magas színvonalú kialakítás, amely reagál az ugrásaid energiájára. A talp elülső és hátsó részében egy olyan GEL™ technológia található, amelynek párnázottsága enyhíti a talajra való érkezésedet, hogy magabiztosabban tudd elérni azt a bizonyos döntő leütést.
A SOLYTE™ talpbélés javítja a rugalmasságot és elősegíti a cipő tartósságának a megőrzését.
És mivel a kényelem kulcsfontosságú, a COURT FF™ modellt MONO-SOCK™ kialakítással készítettük el, hogy egyszerű legyen felhúzni és viselni. Hogy lábad mindig friss és hűvös maradjon, egy kivehető ORTHOLITE™ talpbetétet helyeztünk el ebben a cipőben, ami elősegíti a visszapattanást és jól kezeli a nedvességet, miközben a talp középső része alatt elhelyezett TRUSSTIC SYSTEM™ technológia jól és stabilan megtartja a lábat.
Egy jó teniszcipőnek strapabírónak kell lennie, ezért választottuk az AHAR™ külsőtalpat. Ez a rendkívül ellenálló gumikeverék csökkenti a cipő azon részeinek kopását, amelyek a legtöbbször kerülnek kapcsolatba a talajjal.
Modern kialakításával a COURT FF™ Clay modell nagyon jól mutat és rengeteg olyan jellemzővel rendelkezik, amelyek segítségével fantasztikus teniszmérkőzést játszhatsz le.FLYTEFOAM™ technológiás párnázottság
Az AHAR™ külsőtalp növeli a tartósságot
MONO-SOCK™ bokavédelem
A TRUSSTIC™ SYSTEM technológia javítja a stabilitást
GEL™ technológiás párnázottság
Kivehető ORTHOLITE™ talpbetét
Salakpályához készült külsőtalp
Adatok
Cikkszám
1041A082_0400