Universal bírói szék Court Royal Deluxe

Universal bírói szék Court Royal Deluxe
A teljes sportpálya vagy teniszpálya áttekintése érdekében a játékvezetői széknek megfelelő magasságúnak kell lennie. Csak így tudja messzire és hozzáértően értékelni és végigkísérni a játékot.
A Court Royal Deluxe játékvezetői szék az ITF, ATP és WTA szabványok szerint készül . A játékvezetői szék teljes magassága 2,12 m , az ülésmagasság 1,85 méter .

Termékeink gyártása során ügyfeleink biztonsága elsődleges szempont . A játékvezetői szék széles, csúszásmentes lépcsőkkel rendelkezik. A lábtartók kiállóak és a végén lemez van, így nagyobb az érintkezési felület és nem lehetséges a talajba süllyedés.
Ezen kívül a további stabilizátor egy tárolórekeszhez csatlakozik , amelyen az italok vagy írólapok gond nélkül tárolhatók.

Kiváló minőségű műanyagból készült üléshéjunk biztosítja a kényelmes ülést . Az üléshéj méretei: Szé 35 x Mé 40 x Ma 40 cm. Annak érdekében, hogy Ön is kényelmesen hátradőlhessen , az üléshéj mögé egy keresztmerevítő került támasztékként . Ezenkívül biztonsági pecsétként és a mérkőzés jegyzőkönyvének megírásához rögzíthet egy írólapot a játékvezetői szék karfájához .

Az Ön teniszpályájának ízlésétől és felszereltségétől függően a Court Royal Deluxe játékvezetői szék fehér, zöld és fekete porszórással van bevonva , kiváló minőségű színekkel és eljárásokkal. A szék ezért abszolút UV- és időjárásálló , és könnyen tisztítható .


Beépítési méretek:
teljes magasság: 221 cm
ülés magasság: 185 cm
Széles: 76 cn
kivetítés: 150 cm
Adatok
Cikkszám
408099