Universal Scorli eredményjelző tábla álvánnyal

Universal Scorli eredményjelző tábla álvánnyal
A Scorli kijelző egy kültéri/beltéri színes kijelző, amely valós időben képes megjeleníteni a tenisz és más ütőjátékok eredményét. Az eredmény Bluetooth-on keresztül kerül továbbításra a Scorli óráról vagy táblagépről / okostelefonról (Android-alapú). Az eredménytábla Scorli dedikált rmware-t és dedikált alkalmazásokat (Scorli App) használ, amelyek lehetővé teszik az eredmények továbbítását akár 80 méteres tartományban. Reklám vagy egyéb marketinganyag is megjeleníthető egy erre a célra szolgáló PC-kártyán és egy laptopra/okostelefonra/táblagépre telepített alkalmazáson keresztül.

De ez a kijelző eszköz nem csak teniszben használható. A megjelenítő eszköz képes megjeleníteni az összes versenyeredményt minden csapatsportban, mint például a labdarúgás, a kézilabda, a röplabda és a strandröplabda, a kézilabda és a jégkorong.
Részletek
Színes, 7 féle sportágban használható (tenisz, asztalitenisz, tollas, squash, padel, strandröplabda, csapatsportok) eredményjelző tábla, mely 70 méteres távolságon belül irányítható bluetoothon keresztül az androidos telefonra telepített Scorli alkalmazással. Az applikáción belül vezethetőek az alap statisztikák minden pont után.

Egy kiegészítő wi-fi PC kártyával (mely az eredményjelzőbe tehető), akár marketing szövegeket és logókat is képes megjeleníteni, melyek szintén egy appon keresztül küldhetőek át.

Specifikációk:

-kijelző mérete: 64 x 48 cm

-kijelző felbontása: 128 x 96 pixel

-tömeg: 13 kg

-tisztán olvasható akár 70-80 méterről is, napos időben

-Bluetooth verzió: v4.0
Adatok
Cikkszám
40896