Babolat Pure Drive 2018

Babolat Pure Drive 2018
Súly (gramm)
300
Fejméret
645
Balance (mm)
320
Húrkiosztás
16/19
Méret
46 990 Ft

Az ütő gyárilag húrozatlan. A kép illusztráció.

A Babolat Pure Drive erőben és érzékenységben 2018-ban megújult, s olyan játékosok versenyeznek vele, mint Fabio Fognini és Garbine Muguruza.

Adatok
Cikkszám
101334
Kiegészítő termékek
Leírás

Babolat Pure Drive teniszütő

A Babolat Pure Drive erőben és érzékenységben megújult olyan belső tartalommal, amely miatt továbbra is azoknak a játékosoknak lesz a kedvence, akik elsősorban a komfortos, érzékeny és pontos teniszütőt kedvelik anélkül, hogy bármennyit is veszített volna korábban már bizonyított könnyű kezelhetőségéből.

A Babolat az új ütőben egyszerre hozott megjelenésben, dizájnban, valamint technológiákban újdonságokat. Az ütő színében visszatért a kékhez, de az most sokkal felvillanyozóbb és világosabb lett, modernebb és élénkebb megjelenést adva az ütőnek. Technológiai újdonságai az FSI Power és a Cortex Pure Feel, melyek nyomán az ütő még sokkal érzékenyebbé vált, ennek ellenére a legendás ütésereje változatlanul utolérhetetlen maradt.

Extrák:

  • GT Technology: az ütő szerkezetét tekintve GT (Graphite-Tungsten) összetételű, vagyis a grafit szálak tungsten szálakkal vannak megerősítve, de csak a keretnek a stratégiailag fontos pontjain. Ez garantálja azt, hogy az ütő pontosabb ütéseket tegyen lehetővé, és a keret kétszer olyan merev lehessen a törésre érzékenyebb helyeken, mint a hagyományos grafit összetételű keret.
  • Cortex Pure Feel: a repülőgépek számára kifejlesztett SMACWRAP® anyagból készül, vékony és rugalmas, a Babolat és SMAC (francia repülőgépipari vállalkozás) közös együttműködésének az eredménye. Ez az anyag a grafit ütőkeretbe kerül beépítésre, csökkentve a vibrációt és növelve az érzékenységet.
  • Új FSI Power: a Babolat újratervezte az FSI Power húrvezetőt, a grommetek (húrkivezető nyílás) gyémánt formát kaptak és egymástól távolabbra kerültek elhelyezésre, megnövelve ezzel a "sweet spot", a hasznos találati felület méretét. A játékos így további erőhöz jut, a pörgetése még kiméletlenebb lehet, sőt a nagyobb hasznos találati felületnek köszönhetően könnyebb a nem centrálisan eltalált labdák megjátszása is.
  • Eliptic Geometry: az ütő keretének elipszis alakja sokkal ellenállóbb az elcsavaró és hajlító erőkkel szemben, ezért 20%-kal is merevebb lehet az ilyen formájú keret a hagyományos keretekkel szemben, ami az ütéserő növekedésben érzékelhető.