Babolat Aero Junior 26 2019

Babolat Aero Junior 26 2019
Súly (gramm)
250
Fejméret
645
Balance (mm)
310
Húrkiosztás
16/19
20 990 Ft
Adatok
Cikkszám
140252
Leírás

Babolat Pure Aero teniszütő

Többszörözd meg a pörgetésedet a Babolat Pure Aero technológiai innovációjával. Azzal az ütővel, amellyel jobban lehet ezt megtenni bármely másnál, és hozz létre tökéletesen pörgetett ütéseket anélkül, hogy azok erőtlenné és pontatlanná válnának.

A Babolat Pure Aero gyorsabban lendíthető aerodinamikus kialakítású kerete miatt, ezért 11%-kal gyorsabb az elődjénél, az AeroPro Drive 2013 teniszütőnél. Az új FSI Spin rendszere, egy új és sokkal nyitottabb húrvezető mintázattal valamint dinamikus grommettel (húrkivezető nyílás)  rendelkezik. Az újszerű megoldás 70%-kal nagyobb mozgáslehetőséget jelent a húrok számára: ez az, amitől az ütő sokkal erőteljesebb ütéseket tesz lehetővé!

A Babolat Pure Aero teniszütő az Aero család legjellegzetesebb példánya, a súlya 300 gramm és enyhén fejnehéz. Az ütőt ezért elsősorban olyan játékosoknak javasoljuk, akik agresszív harcmodorú versenyzők vagy technikás amatőrök. 

A Babolat az új Pure Aero teniszütővel - az elmúlt évtized legsikeresebb ütőcsaládjának reprezentánsával - újrafogalmazta egyrészt a szépség mértékét, másrészt az alkalmazott technológiák jelentőségét. Az ütő ránézésre szemet vonzó és sportos megjelenésű, matt fekete és fluo sárga színű, az új dizájn trendek vonalába tökéletesen illő kiváló tulajdonságokkal rendelkező teljesítmény ütő.

Extrák: 

  • GT Technology: az ütő szerkezetét tekintve GT (Graphite-Tungsten) összetételű, vagyis a grafit szálak tungsten szálakkal vannak megerősítve, de csak a keretnek a stratégiailag fontos pontjain. Ez garantálja azt, hogy az ütő pontosabb ütéseket tegyen lehetővé, és a keret kétszer olyan merev lehessen a törésre érzékenyebb helyeken, mint a hagyományos grafit összetételű keret.