Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Babolat Pure Aero 2018 Junior 25

Babolat Pure Aero 2018 Junior 25
24 990 Ft
Súly (gramm):
240
Fejméret:
645
Balance (mm):
315
Húrkiosztás:
16/19
 • Cikkszám
  140254
 • Babolat Pure Aero teniszütő

  Többszörözd meg a pörgetésedet a Babolat Pure Aero technológiai innovációjával. Azzal az ütővel, amellyel jobban lehet ezt megtenni bármely másnál, és hozz létre tökéletesen pörgetett ütéseket anélkül, hogy azok erőtlenné és pontatlanná válnának.

  A Babolat Pure Aero gyorsabban lendíthető aerodinamikus kialakítású kerete miatt, ezért 11%-kal gyorsabb az elődjénél, az AeroPro Drive 2013 teniszütőnél. Az új FSI Spin rendszere, egy új és sokkal nyitottabb húrvezető mintázattal valamint dinamikus grommettel (húrkivezető nyílás)  rendelkezik. Az újszerű megoldás 70%-kal nagyobb mozgáslehetőséget jelent a húrok számára: ez az, amitől az ütő sokkal erőteljesebb ütéseket tesz lehetővé!

  A Babolat Pure Aero teniszütő az Aero család legjellegzetesebb példánya, a súlya 300 gramm és enyhén fejnehéz. Az ütőt ezért elsősorban olyan játékosoknak javasoljuk, akik agresszív harcmodorú versenyzők vagy technikás amatőrök. 

  A Babolat az új Pure Aero teniszütővel - az elmúlt évtized legsikeresebb ütőcsaládjának reprezentánsával - újrafogalmazta egyrészt a szépség mértékét, másrészt az alkalmazott technológiák jelentőségét. Az ütő ránézésre szemet vonzó és sportos megjelenésű, matt fekete és fluo sárga színű, az új dizájn trendek vonalába tökéletesen illő kiváló tulajdonságokkal rendelkező teljesítmény ütő.

  Extrák: 

  • GT Technology: az ütő szerkezetét tekintve GT (Graphite-Tungsten) összetételű, vagyis a grafit szálak tungsten szálakkal vannak megerősítve, de csak a keretnek a stratégiailag fontos pontjain. Ez garantálja azt, hogy az ütő pontosabb ütéseket tegyen lehetővé, és a keret kétszer olyan merev lehessen a törésre érzékenyebb helyeken, mint a hagyományos grafit összetételű keret.
Webáruház készítés